Páginas independientes

miércoles, 14 de marzo de 2012

Taller de LM: Spa 06.03 i taller 12.03

Hola mares i pares: felicitats per a Martín, que ha fet 2 anys; i gràcies a les seues mares per compartir-ho amb nosaltres.
Sobretot contar-vos que la sessió d'Spa al Daniya va ser tot un èxit. No sé quants seriem però podeu veure a les fotos que la piscina estava plena. Ho pasarem bé; jo crec que la majoria de xiquets es relaxaren prou; i les mares i els pares també.







Vaig a intentar pujar unes fotos.
Segurament farem un altra sessió el dia 20, el dia després de Sant Josep: després de tanta falla no ens vindrà gens mal. Enviarem tota la info per e-mail.
Per a les mares que puguen veure esta informació i que no vinguen al taller, poden confirmar la seua asistència escrivint a grupnodrissa@gmail.com.
L'entrada valdrà 10€ per als adults i gratis per als bebés.
Serà de 17 a 19 hores.
Respecte al taller del dia 12, contar-vos que ja quasi no cabem; però si alguna mare vol vindre per primera vegada, ens apretarem amb molt de gust.
Les aportacions de totes són importants; també ens alegrem de veure als xiquets més majors, als que ja no mamen -estem preparant alguna coseta per a ells-.
Recordar-vos que el dia 19 no hi haurà taller perquè és festa però al dia següent ens veiem a l'Spa Daniya.
Altra coseta: alguna va anar a la xerrada del dimarts que programava l'ajuntament?; ens va ser impossible acudir. Podeu fer comentaris.
tota esta informació estarà també al blog del taller -teniu l'adreça a la web-.

No hay comentarios: