Páginas independientes

martes, 23 de septiembre de 2008

Animat a participar


Hola soc Vicen, hem creat aquest blog en molta ilusió per a poder millorar el taller. Dona la teua opinió, sugerencia, etc... .Animat a participar.

3 comentarios:

elena dijo...

Hola, soy Elena, la mama de Ana, y venimos acudiendo al taller casi 11 meses, lunes tras lunes nos vamos dando cuenta que lo que parece un problemón, en realidad nos pasa a todas, y al escucharnos unas a otras, nos reconfortamos. Os animo a participar tanto en el taller como en esta página y no me canso de darle las gracias a Laura y a Vicen, por hacer esto posible.

roseta dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
roseta dijo...

Jo soc Roseta, la mare de Josepet. Fa nou mesos que acudim al taller, des que va nàixer, i estem molt contents. Sense els consells de les companyes que setmana rere setmana comparteixen experiències amb nosaltres i de les promotores del taller de lactància no sé que haguérem fet. Ara que Josepet és ja més fadrí s'ho passa d'allò més bé quan acudim els dilluns a vore els amiguets. Continuarem assistint sempre que puguem i quan no ho puguem fer, intentarem mantenir el contacte amb vosaltres a través del blog. Ànim i no dubteu en venir al taller o escriure en el blog.