Páginas independientes

jueves, 2 de febrero de 2012

El dilluns passat 30 de Gener acudírem al Taller vicen i jo, Laura, i ens acompanyaren Mónica (Isabela), Mª Carmen (Júlia), Mar (Aritz), Megan (Kalaii) i Laura (Emma).
Parlàrem sobre la introducció de l'alimentació complementària. Les mare s que la han iniciat amb el seus fills explicaren les seues experiènicves, les dificultats, els dubtes. Les demés donàrem les nostres opinions i idees.
arrivàrem a la conclussió de que no s'ha de ser molt extrictes, que cada xiquet té uns gustos, que de vegades no els agraden les farinetes (Papilles) i que prefereixen els sabors individuals de cada fruita que el puré. També els agrada gaudir de diverses textures. Menjar és un acte social, i els bebés prefereixen menjar amb els adults.
També parlàrem del personal sanitari que s'han trobat des de l'embaràç, part, estància a la Maternitat i revissions posteriors, i les diferents actituds que han trobat en ells respecte al part natural, la criança dels fills o la lactància materna.

Com a recordatori dir-vos que hem instal:lat un sistema de decoració al taller que ens permet posar fotos, cartells, anuncis, ...
Tenim algunes idees sobre activitats a realitzar fora del taller; ja us informem per e-mail quan els concretem.

També dir-vos que està en actiu el Concurs fotogràfic. Animeu-vos a participar. Entreu en la nostra web per veure les bases i els premis.

No hay comentarios: